040 750 5401
info@studiom3.fi
Savilahdenkatu 14
Title Image

Tarina

Tarina

Minulla on aina ollut hyvä esteettinen silmä. Perhepäivähoitaja äitini säästi kaksi vuotiaana tekemiäni piirustuksia. Ne olivat poikkeuksellisen värikkäitä ja graafisia. Äiti mietti silloin, että mitähän nämä oikein tarkoittavat, mutta enää ei tarvitse miettiä. Luomisen palo on ollut osa minua aina. Sisälläni asui sisustussuunnittelija jo silloin.

Alaan olen syventynyt myös opiskelemalla tekstiiliartesaaniksi ja myöhemmin sisustussuunnittelua AJK:ssa Helsingissä. Opintojen ja vuosien työkokemuksen ohella käytännön elämä Akselin ja Iiriksen äitinä antaa aimo annoksen arkirealismia suunnittelutyöhön.

Kuuntelen herkällä korvalla ja sisustan suurella sydämellä. Näin syntyy asiakkaitteni näköisiä koteja !

Vilja-Tuulia Collan

”Ihmettelen, miten Minna voi tietää juuri ne asiat, mitä toivoin ja halusin, ja ne asiat, joita en vielä tiennyt haluavani.”

Ritva Lehtovirta

”Suunnittelijan käyttö auttoi näkemään kodin uusin silmin. Pelkistäminen selkeytti tiloja.Minna oivalsi kotimme hengen ja näki olemassaolevien yksityiskohtien uudet mahdollisuudet. Arvostan uusissa hankinnoissa ekologisuutta ja laatua. Hyviä löytöjä voi tehdä niin kierrätyskeskuksista kuin huonekalukaupoistakin.”.

Leena Taavitsainen

”Sisustussuunnittelijan avulla ajattelimme kotimme sisustuksen tulevan viimekädessä edullisimmaksi, koska välttyisimme turhilta virhehankinnoilta. Minnaan yhteyttä otettuani ja kerrottuani pulmamme, heti tuntui löytyneen yhteinen sävel! Omassa mielessä huoneiden sisustus tuntui vaikealta ja epätoivoiselta tehtävältä. Tuntui uskomattoman helpottavalta, kun löytyi alan ammattilainen joka kuin luki ajatuksemme. Aikaa ei kulunut turhiin kaupoissa kiertämisiin, oli helppo mennä kauppaan valmiin listan kanssa. Lopputulos on onnistunut. Hirmuisen tyytyväisiä olemme,sSuosittelemme lämpimästi.”

Merja ja Jyrki Vuorikari

”Suunnittelu sujui yhteisymmärryksessä, eikä Minna yrittänyt mitään ideoita tuputtaa väkisin. Lopputulos on hieno. ”

Anna Tatti ja Tero Laurikainen

”Mittasuhteet tuli kertakäynnillä kuntoon, kun Minna sijoitteli ostoslistalla olleet kalusteemme uuden talomme pohjapiirustukseen. Vältyimme virhehankinnoilta – itse olisimme hankkineet aivan liian suuret kalusteet. Saimme paljon vinkkejä myös kodin muihin ratkaisuihin. Voimme lämpimästi suositella!”

Pia Sutinen

”Minna sisusti peruskorjatun kerrostalokiinteistömme Avoimet Ovet –tapahtumaan kaksi esittelyasuntoa, jotka molemmat keräsivät tapahtumapäivänä paljon kävijöitä, kehuja ja kiitosta. Lisäksi Minna suunnitteli samaisen kiinteistön asukas- ja kokoustiloista todella edustavan ja viihtyisän tilan asukkaiden käyttöön. Yhteistyö Minnan kanssa oli mutkatonta ja joustavaa. Ammattitaitoisen suunnittelijan apua käyttämällä pienten esittelyasuntojen mittasuhteet saatiin tuotua esiin edustavalla tavalla ja asukastilasta saatiin luotua viihtyisä ja kodinomainen tila.”

Leena Silvonen-Jokinen:

” Pidän Minnan käytännönläheisestä tavasta suunnitella asiakkaan toiveiden mukainen kokonaisuus, koti ihmisten elämään.Minna on sisustuksen ammattilainen. Asiantuntija, joka osaa kuunnella asiakkaan toiveita ja löytää myös kohtuuhintaisia ratkaisuja. Suosittelen.

Sirpa Halttunen

Kohde: 1850-luvun hirsitalo, Suomenniemi
”Maalaistalon hirsiseinäinen tupa oli haasteellinen sisustettava kunnes Minna otti tilanteen haltuunsa. Arvostin erityisesti hänen näkemystään mittasuhteista, jälki on rouheaa ja massiivista, pois piperrys. Suosittelen!”

Ritva Pylkkänen

”Minna hoksasi heti, mitä olimme hakemassa. Halusimme mökistä kodin. Emme olisi ikinä itse keksineet sellaisia ratkaisuja, mitä Minna ehdotti. Esim.
hirsitalon olohuoneen yhteen seinään kaislatapetti tai lasiverannalle pitkät
verhot.
Suunnittelijan käyttäminen kannattaa, sillä itse ei voi tietää, mitä edes on
olemassa. Kiitokset Minnalle!”

Kaija Villman

”Erityisen hyvänä pidän selkeiden ja pitkän aikavälin ratkaisujen suosimista sekä vanhojen, olemassa olevien tavaroiden huomioimista.
Kiireisessä arjessa ystävällinen ja ripeä palvelu tuntuu mukavalta, kun vielä aikaa ja rahaa säästyy!”

Merja Kuva

”Tuli heti rauhallinen tunne, kun katsoin kalustesuunnitelmaa. Uusi ilme olohuoneeseemme syntyi  kalusteiden uudelleensijoittelulla sekä uusilla tekstiilivalinnoilla.”

Paula ja Antti Vilhunen

”Emme olisi osanneet valita näin yhtenäistä ja rohkeaa ilmettä uuteen taloomme. Omaa aikaa säästyi paljon omalle perheelle kaupassa juoksemisen sijaan. Minna teki meille pintamateriaalisuunnitelman ja olemme Antin kanssa todella tyytyväisiä.”

Marianne Salminen

”Minnan ammattitaitoinen kokonaisnäkemys ja positiivisesti yllättäneet yksittäiset oivallukset ovat siivittäneet sekä perheemme
olohuoneen sisustusuudistusta että erillisen huoneiston täydellistä muutostyötä. Olennaiseen ja toimivaan keskittymällä on
säästetty aikaa ja rahaa. Ja mikä tärkeintä: luotu viihtyisää asuinympäristöä. Kiitos ja lämmin suositus!”

Susanna Sillanpää

”Olemme todella tyytyväisiä Minnan tapaan osallistua kotimme remonttiin. Minna kunnioittaa toisen kotia,
näkee sen mahdollisuudet ja tietää sanomatta, mitä asukas kaipaa. Yhteistyö oli koko prosessin ajan helppoa ja
saimme remontoitua kotimme itsemme näköiseksi Minnan avulla.Hassua, miten joku näkee asukkaista päältä päin,
mitä ne oikeasti kaipaa kotiinsa. Minna osaa muotoilla epäselvät ajatukset paperille ja käytäntöön”